Top 10 comedii romantice actuale care te vor încânta

Comediile romantice reprezintă o sursă de bucurie și divertisment pentru cei care caută o poveste amuzantă și plină de iubire. Iată o listă cu cele mai încântătoare comedii romantice din ultimii ani:

1. „Crazy Rich Asians” (2018)

O poveste captivantă despre dragoste și diferențele culturale, care ne duce în lumea luxoasă a familiilor bogate din Singapore.

2. „To All the Boys I’ve Loved Before” (2018)

O comedie romantică adorabilă despre o adolescentă care se confruntă cu situația jenantă în care scrisorile ei de dragoste se află în mâinile destinatarilor lor.

3. „The Big Sick” (2017)

Inspirat dintr-o poveste reală, acest film aduce o combinație de umor și emoție, povestind povestea unui cuplu care se confruntă cu provocările culturale și medicale.

4. „Always Be My Maybe” (2019)

O comedie romantică plină de umor și reîntâlniri neașteptate între doi vechi prieteni care încep să se vadă într-o lumină nouă.

5. „The Half of It” (2020)

Un film delicat despre prietenie și iubire, în care o adolescentă ajută un coleg să scrie scrisori de dragoste către o fată pe care și el o iubește.

6. „Palm Springs” (2020)

O comedie romantică cu un strop de science fiction, care urmărește povestea a doi oameni care se trezesc să trăiască aceeași zi din nou și din nou.

7. „Long Shot” (2019)

Un film care explorează o poveste de dragoste neașteptată între un jurnalist și o femeie care aspiră să devină președinte.

8. „The Lovebirds” (2020)

O comedie plină de aventură și peripeții, în care un cuplu se trezește implicat într-o investigație criminală în timp ce încearcă să-și salveze relația.

9. „Isn’t It Romantic” (2019)

O comedie plină de ironie și umor care satirizează convențiile filmelor romantice, urmărind povestea unei femei care se trezește într-o lume care pare a fi un film romantic.

10. „Holidate” (2020)

Un film care urmărește doi străini care decid să fie parteneri la diverse sărbători, fără a-și implica sentimentele, dar care descoperă că lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată.

Recommended For You

About the Author: Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *